2016/11/20

100. Bejegyzés: Slash Signs

Hát, hihetetlen, de ez a nap is elérkezett. Ma hivatalosan is közzé teszem, a !100.! bejegyzést. Nem is akarom túl sokáig ecsetelni mennyire nehéz elhinnem ezt a számot, szóval lépjünk is tovább.

!100!
Askon megkérdeztelek titeket, hogy milyen rendhagyó legyen ez a bejegyzés, és a sok kérés közül kettőt mostam össze. 1. Írjak egypercest minden fandomból, 2. Mindegy csak legyen slash.
Szóval most következzék pár slash drabble, a kedvenc shipekkel.



Ringos in the Storm | Starrison * Romkom 
George Harrison/Ringo Starr

Az eső esik, a fákat viharos szél táncoltatja. Olyan, mintha a világvége közeledne London utcáin. Felesleges tagadni, a hangulat a végtelenségig elszomorító.
George a ház folyosóit járja, Ringo után kutatva. Bemegy a konyhába, a nappaliba, a fürdőbe, de a dobost sehol sem találni. Végül feladja, és a szobájába ballagva az ágyra dobja magát. Unatkozik.
Hirtelen egy hatalmas csattanás üti meg a fülét, amitől az egész teste összerándul. Most tényleg megijedt.
Erre kinyílik a szekrénye ajtaja. Benne Richie kuporog, de kezét felé nyújtja drámaian, azt mormolva:
 - Gyere te is! – Remeg, és falfehér.
 - Ringo mi a faszt csinálsz a szekrényemben?

 Stagelove | Jimbert * H/C
Jimmy Page/Robert Plant

A színpad más volt, mint a backstage. A zene mindenhol ugyanúgy szólt, de voltak dolgok, amiket emberek előtt nem lehetett csinálni. Ezt mindenkibe belenevelték a szülei.
Robert félt, és izgult. Még sosem lépett ilyen rettegésben a színpadra. Nem mondhatta meg mi történt. Nem is gondolhatott volna rá. Egyszerűen el kellett volna felejtenie. A ráadásszámra is sok figyelmet kellett fordítania, de képtelen volt rá, Jimmyvel az oldalán. Annyira elvonta a figyelmét, lassan már levegőt sem kapott. Az oxigén messze elkerülte.
Egyszerűen nem tudta visszatartani, és hirtelen a mikrofonhoz kapott, belekiáltva:
 - Most a szünetben dugtam Jimmy kibaszott Page-el! -visított szabadon.

I'll fuck Elvis | Robelm * NC-17
Levon Helm/Robbie Robertson 

 - A mosdó szűkebb, mint gondoltam – panaszkodott Lee lehajtva a vécé ülőkét, amit egy évben, ha egyszer megtett.
 - Fogd be! – vigyorodott el kéjesen Robbie, majd megint megcsókolta, sokkal erősebben, mint az előbb. Telhetetlen volt, és vad. Valahogy rossz hatással volt rájuk ez az elzártság a világtól.
 - Utállak – hergelte Levon Robertet, mikor ajkai a fülcimpájához keveredtek. – Ah – nyögte, mikor a gitáros keze letévedt. Lee nem tudott tovább várni, Robbie nadrágjához nyúlt. Mire, hirtelen egy fura dolgot vett észre.
 - Ez mi? – nézett balgán.
 - Az Elvis-es övem.
 - Mióta hordasz te ilyet?
 - Karácsonyra adtad, te idióta – csapta fejbe. 

Hate myself | Dapton * Angst
Eric Clapton/Rick Danko

Már egyikük sem emlékszik, hogyan ismerkedtek meg, vagy mi is tetszett meg a másikban. Annyi biztos, hogy Eric éppen Pattie Boydnak udvarolt. Legalábbis akart. Mire észbe kapott, és rájött, a nő nem fogja soha ugyanúgy viszontszeretni, már szakított a férjével. Nem maradt döntése.
Rick nem lehet Pattie.
Rick csak egy srác.
Semmi több.
Akkor miért köt ki mindig az ő karjaiban, és hallgatja az ő hangját? Rickky az egyetlen ember, aki meg tudja vigasztalni.
 - Nem csalódtál bennem? Nem utáltál meg? – kérdezte a cigijébe szívva.
 - Nem – simogatja Eric haját a basszusgitáros.
 - Én gyűlölném nagyon magam. Mondjuk így is. 

Photo montage | Poger * Romkom
Pete Townshend/Roger Daltrey

 - Tudod mindig is el akartam mondani neked, hogy ez sokkal többről szól, mint barátság. Én szeretlek Roger. Nem. Szerelmes vagyok beléd.  – dadog Pete, kivörösödött szemekkel. – Rog, olyan vagy nekem, mint a fény az alagút végén. Úgy érzem csak a te mosolyod tud elég erőt adni ahhoz, hogy az életre még gondolni tudjak – dörzsöli a homlokát. – Tudom, hogy sosem derülhet ki ez, amit most mondok, de csak az tesz boldoggá, ha melletted lehetek, és vidámnak láthatlak. Azt akarom, hogy te is boldog légy, Roger.
 - Oké, de mi lenne, ha ezt nem csak a fényképének mondanád? – fogja a fejét John. 

Black or White | Donolan * H/C
Bob Dylan/Donovan

Az éj sötét volt, és furcsa árnyak járták. Némelyik hasonlított egymásra, mások nem. Nagy zaj járt a kedvteléssel. Sörös üveg tört, és comb nyílt. Az életnek valóban fekete és fehér oldala is van. Bob inkább előbbit ismerte, még ha a másikba is vágyott. Mégis, nem tudott átlépni a fénybe. Valaki a másik oldalon tartotta.
 - Bob, gyere vissza. Nem bírom nélküled – rebegte Donovan a sötétből, a félhomályban.
 - Donnie. – A szavak nehezek voltak, és minden pillanatban egy centi mélyen Bobby szívébe vájódtak. – Donnie, én nem akarlak szeretni tovább.
 - Hol a „de”? Mindig van, Dylan! – emelte hangját Donovan kétségbeesetten.
 - Itt. 

Wishes | Mclennon * Romkom
John Lennon/Paul McCartney

Paul felült az ágyból, és felnézett egyetlen szerelmére, akiről jól tudta, egy életen át hozzá fog tartozni. Cseppet sem keserítette el a gondolat, hogy egy embert zár a szívébe örökre. Főleg, mert John egy volt a sok közül. Mindig kilógott a sorból, csupán nem azon a módon, mint Macca.
 - Minden oké? – kérdezte Lennon az őt szemlélő Paulra nézve.
 - Persze, csak eldöntöttem valamit – dünnyögte vigyorogva. Gyönyörű volt a mosolya.
 - Végre az arcodra is lehet? – kiáltott fel John lelkesedve, mire a basszusgitáros szánakozó tekintete mindenét lelohasztotta. – Fásult vagy – nyögte megvetően.
 - Te meg perverz. – sóhajtott. – Én meg hamarosan vak. 

Your Face | Day Davis * Incest
Ray Davies/Dave Davies

 - Ennél gusztustalanabb dolgot nem tudnék képzelni – mormolja Dave a sátor oldalának dőlve.
 - Pedig sok pornót nézel – feleli Ray a kártyákkal játszadozva.
 - Nem többet, mint te – kacsint bátyjára a fiú. – Mondjuk az, hogy perverz állatok vagyunk, ezek után már cseppet sem kérdéses – neveti el magát. – A kicseszett pokolban fogunk elrohadni, ugye tudod?
 - Jah – nyögi Raymond bármi felelősségérzet nélkül. Oszt.
 - Szörnyű a pokerfaced – húzza fel szemöldökét az öccs.
 - A tiédet inkább meg sem említem, oké? – mosolyodik el a báty önkényesen. – Csak azt nem tudom, hogyan gyónom majd meg, hogy tudom milyen az öcsém arca orgazmus közben.

Drunk Dinner Time | Moonwistle * Romkom
Keith Moon/John Entwistle

Miután vége lett a keservesen sikerült koncertnek, a Who tagjai szétszélednek. Mindenki haza indul, azon gondolkozva, mi lesz még itt? A közönség szörnyű volt, a zene sem volt bíztató, és a menedzser is lelépett. John komolyan kezd kételkedni saját magában. Mielőtt hazamenne gyorsan vesz egy sört a boltban. Máskor nem tenne ilyet, de a mai más. Mire hazaér elkezd dölöngélni. Nem bírja a piát.
 - Siess édesem, Keith átjött! – hívja az anya a házba.
Az asztalnál ül. John a vacsora közben letapizza, és Keith rájön, hogy Enty részeg. Ennek csak jó vége lehet. Ja, bocsi összetévesztettem a nevetek. Keith John.


4 megjegyzés:

  1. Most mondanám, hogy nem imádtam az összeset, de nagy hazugság lenne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :D Igazából én marha jól szórakoztam rajtuk, így visszaolvasva is haláliak, és szép szobrot állítanak az elcseszett humoromnak.

      Törlés
  2. Gratulálok a 100 bejegyzéshez! ^^

    VálaszTörlés